Претрага сајта

Поштоване колеге и колегинице добродошли на избор „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ“ из менаџмента људских ресурса и управљање талентом СРБИЈА 2021 у организацији Коморе менаџера људских ресурса Србије

 

Комора менаџера људских ресурса Србије је законски носилац ауторског и интелектуалног права избора најбољих људи, тима, агенција и организација из области - управљање људским ресурсима, управљање талентом тј. менаџмент људских ресурса и менаџмент талента.

 

Обавештавамо све заинтересоване, менаџере, тимове, агенције, организације и све особе које се баве облашћу менаџмент људских ресурса и/или менаџмент талента да ће се и 2021 године обавити избор „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ“. И 2021. године, настављамо да награђујемо и промовишемо најбоље, најзаслужније за унапређење радних односа, за унапређење менаџмента људима, најбоље у Србији из менаџмента људских ресурса.

КОМОРА МЕНАЏЕРА ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ ОБАВЕШТАВА СВЕ СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ, ОРГАНИЗАЦИЈЕ, КАО И СВЕ ПРАТИОЦЕ РАДА КОМОРЕ ДА СЕ ПРИЈАВА, ПАРТИЦИПАЦИЈА ЗА ОБРАДУ ПОДАТАКА И РАД КОМИСИЈЕ НЕ НАПЛАЋУЈЕ.

Узимајући у обзир отежане услове пословања у 2020 години и све напоре људи који су били задужени за радне односе у својим организацијама, константну бригу и борбу за здравље запослених и очување радних места, Комора менаџера људских ресурса Србије жели да пружи свима могућност да аплицирају и искажу свој допринос у управљању људима. Србија има пуно појединаца и организација које цене своје запослене и имају пре свега људски однос према њима, вреднују их као своје највеће богатство, стога Комора жели да свима без обзира на величину да прилику да се испоље, покажу своје вредности и буду награђени.

Награде „Најбољи у Србији“ из менаџмента људских ресурса и менаџмент талента су најважније награде које појединци и организације за свој рад и допринос радним односима могу добити у Републици Србији.

Награде се додељују ради промоције и истицања људи и организација и њиховог доприноса у постављању највиших стандарда, норми и пракси у свом пословању и стављања управљања људима на прави, највиши пиједестал у организацији. Наградама одајемо почаст узорним појединцима и организацијама који су својим радом, ангажовањем, примером и успехом промовисали културу рада, написали причу и обликовали слику о људима, раду и успеху наше земље Републике Србије.

Раст економије изискује и раст људског капитала, показује потребу да се развој у управљању људским ресурсима убрза, да се покаже зрелост руководећих људи у менаџменту кроз примену доказаних стратегија учења, развоја и мерења перформанси. Развој људског капитала треба да представља државни и национални приоритет, кључно подручје на које треба да се фокусирамо ако желимо да имамо убрзани развој.

Због свега овога, веома је важно да се појединци и организације који учесници овог процеса препознају по свом доприносу и развоју пракси управљања људским ресурсима у Србији у менаџменту талентом у протеклом и садашњем времену. Да покажемо да се препознаје и вреднује сјајно лидерство, узоран тимски рад, стратешко усклађивање, признање најбоље праксе, да се постигнућа у управљању људским ресурсима и развоју радних односа вреднују и прослављају.

Пријава је једноставна.

Напишете документ са минимумом од хиљаду речи који најбоље описује ваш допринос у складу са категоријом за коју се пријављујете и пошаљите га путем веб сајта.

Линк за пријаву је: http://resursinstitut.rs/index.php/izbor-najboljih/prijava-za-izbor

Све најбоље и пуно успеха жели

Комора менаџера људских ресурса Србије