Претрага сајта

Избор најбољих из менаџмента људских ресурса и менаџмент талентом СРБИЈА 2020

Институт за менаџмент људских ресурса, Комора менаџера људских ресурса

Обавештавају менаџере људских ресурса, тимове, агенције, организације и све заинтересоване да је процес пријаве за избор најбољих у Србији за 2020 годину почео.

Услови РАНЕ ПРИЈАВЕ важе до 01.06.2020. године.

 

Институт је законски носилац ауторског и интелектуалног права избора најбољих људи, тима, агенција и организација из области - управљање људским ресурсима, управљање талентом тј. менаџмент људских ресурса и менаџмент талентом.

 

Сви појединци и организације које се пријаве ослобођени плаћања партиципације за пријаву. Након тог датума пријава ће подразумевати и плаћање партиципације од 15.000 динара које подразумева обраду поднесене пријаве и рад комисије. Плаћањем партиципације за пријаву на учешћу за избор најбољих у Србији 2020 године из менаџмента људских ресурса се НЕ подразумева и учешће на годишњем самиту, свечаној вечери и додели награда.

Због веома сложене ситуације и отежаног пословања у 2020. години, Институт за менаџмент људских ресурса Србије, Комора менаџера људских ресурса Србије су одлучили да се уведе награда за појединце и организације које су дале највећи допринос у заштити радника и пословања током пандемије ковида 19. Одлучено је такође, да се церемонија доделе награда одржи виртуелно. Сви који се пријаве биће обавештени о обавезама и накнадама које морају да уплате а то су: 15000 динара плус ПДВ за пријаву и 45000 динара плус ПДВ за доделу награда. Награђенима припадају све привилегије и погодности у току следеће године до нових избора.

Награде „Најбољи у Србији“ из менаџмента људских ресурса и менаџмент талентом су најважније награде које појединци и организације за свој рад и допринос радним односима могу добити у Србији. Са овим наградама одајемо почаст узорним појединцима и организацијама који су својим радом, ангажовањем, примером и успехом написали причу и обликовали слику о успеху наше земље Републике Србије. Раст економије изискује и раст људског капитала, показује потребу да се развој у управљању људским ресурсима убрза, да се покаже зрелост руководећих људи у менаџменту кроз примену доказаних стратегија учења, развоја и мерења перформанси. Развој људског капитала треба да представља државни и национални приоритет, кључно подручје на које треба да се фокусирамо ако желимо да имамо убрзани развој.

Због свега овога, веома је важно да се појединци и организације који учесници овог процеса препознају по свом доприносу и развоју пракси управљања људским ресурсима у Србији у менаџменту талентом у протеклом и садашњем времену.

Желимо да наградимо и промовишемо оне који су допринели постављању највиших стандарда, норми и пракси у свом пословању и који су ставили управљање људским ресурсима на прави, највиши пиједестал у организацији.

Да покажемо да се препознаје и вреднује сјајно лидерство, узоран тимски рад, стратешко усклађивање, признање најбоље праксе, да се постигнућа у управљању људским ресурсима и развоју радних односа вреднују и прослављају. Рана пријава за добијање престижне награде и титуле за 2020 годину „Најбољи у Србији“ из менаџмента људских ресурса и менаџмент талентом је отворена.

Пријава је једноставна.

Напишете документ са минимумом од хиљаду речи који најбоље описује ваш допринос у складу са категоријом за коју се пријављујете и пошаљите га путем веб сајта. Линк за пријаву је:

http://resursinstitut.rs/index.php/izbor-najboljih/prijava-za-izbor


Институт за менаџмент људских ресурса Србије