Претрага сајта

БУДИТЕ СПОНЗОР НАЈВАЖНИЈЕГ ДОГАЂАЈА У МЕНАЏМЕНТУ ЉУДСКИХ РЕСУРСА У СРБИЈИ

Награда за најбоље у менаџменту људских ресурса и менаџмент талентом у Србији је препозната и призната од стране релевантних институција као највреднија коју може добити појединац или организација за свој рад и допринос у овој области. Годишњи самит Института за менаџмент људских ресурса, свечана вечера и церемонија доделе награда „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ“ је јединствена прилика за читаву индустрију и све организације да се окупе, прикажу и презентују своја остварења, да на свечаној вечери, уз доделу награда, прославе проглашење најбољих у оствареним резултатима, могућностима и перформансама.

Церемонија доделе награда одржава се сваке године, последњег викенда у новембру месецу. Јединствена прилика, где присуствују сви који су нешто постигли у менаџменту људских ресурса у Србији и најважнији датум у календару за особе које се занимају, баве или су се бавили овом дивном професијом.

Бенефити за вас:

  • Ваше континуирано присуство у дигиталном Магазину Ресурс
  • Могућност повезивања са свим најзначајнијим професионалцима из менаџмента људских ресурса у Србији и топ менаџментом организација
  • Ваша презентација у ноћи додељивања награда
  • Визуелни маркетинг на догађају
  • Брендирање у магазину Ресурс и пропратном материјалу и брошурама за годишњи самит за избор најбољих из менаџмента људских ресурса
  • Лого на свим електронским и штампаним медијима пре и после догађаја

Како?

Молимо вас да ступите у контакт са нашим тимом који је задужен за спонзоре, како бисте разговарали о томе како можемо помоћи вашој организацији да максимално искористи годишњи самит за доделу награда најбољима из менаџмента људских ресурса.

Контактирајте нас на: kontakt@resursinstitut.rs

Или на телефон: +381.060.50.43.007 / +381.060.50.44.009